Het bestuur:

rabo-toertocht

SMS MVR’s voor uw veiligheid

Dag-Coördinatoren (DC):

Leike Vaessen, Wil Huiveneers, Raymond Verhaeg, Marc Janssen, Maarten Koopmans, René Lebens.

Instructeurs:

Henk Huisman, Peter Vaessen.

Warming-Up 2018

Of het nu het beveiligen van een peloton wielrenners of het waarborgen van een veilige verloop van een Truckrun betreft, verkeersbeveiliging en verkeer regelen zijn taken waarbij professionaliteit vereist is. Iets wat ook Gemeenten en Politiediensten van u vragen. De vrijwilligers van Stichting Motard Stein zijn opgeleid tot landelijk beroepsmatig verkeersregelaar en bieden deze professionaliteit o.a. als MotorVerkeersRegelaar (MVR).

aIMG_1192

MVR ter assistentie en ondersteuning van politie LE & RE (niet alleen in Nederland;…..ook in België)

Wij zijn gemotiveerd en beschikken over uitstekende motorbeheersing.

Jaarlijks volgen onze motards meerdere trainingen op het vlak van rijvaardigheid, theorie en verkeersbeveiliging.